Minna mahe marmelaad "Puuvilja" 150 g

4744209010458

Minna mahe marmelaad "Puuvilja" 150 g

Koostisosad: vesi, roosuhkur*, glükoosisiirup*, kirsi-* (3,3%), ploomi-* (3,3%) ja õunapüree* (3,3%), happesuse regulaator sidrunhape, želeeriv aine agar-agar*

*- mahepõllumajanduslik koostisosa

Toodetud: Eestis

3,25 €

21,66 € / kg

Minna mahe marmelaad "Puuvilja"

Minna Sahvri tootevalikusse kuuluvad marja-, puu- ja köögiviljapüreedest käsitööna valmistatud marmelaadikommid, mis ei sisalda säilitus- ega värvaineid ning on gluteenivabad.

Marmelaadi koostiseks on vesi, roosuhkur, glükoosisiirup, püree, želeeriv aine agar-agar, happesuse regulaator sidrunhape. Kõik koostisosad on kvaliteetsed ja sertifitseeritud. Tooraine valimisel lähtutakse selle kvaliteedist ning puhtusest. Kvaliteetse tooraine suudavad tagada põllumajandusega tegelevad ettevõtted ning väike talunikud.

Kirsside suur kaaliumisisaldus tagab kesknärvisüsteemi normaalse ainevahetuse. Kirsid korrastavad seedetegevust, soodustavad liigsete soolade ja vee eraldumist organismist. Kirsid sisaldavad ohtralt karoteeni, C-vitamiini, boori ning tugevatoimeliste antioksüdantide - antotsüaanide - gruppi, mis on suurepärane kaitse vähi eest.

Ploomid sisaldavd süsivesikuid, mineraalaineid, vitamiine ja vähesel määral ka valke ja rasvu. Kuid ploomi tähtsaim tervislik omadus on rikkalik pektiinisisaldus, mis aitab alandada kõrgenenud kolesteroolitaset veres ja aeglustab suhkru imendumist peensooles. Pektiinained seovad organismis vett, raskemetalli, soola ja mürgiseid aineid ning viivad need organismist välja.

Õun on toitaineterikas ning kiirendab jääkainete väljutamist kehast. Õunad aitavad kõhuprobleemide korral ning mõjuvad hästi seedimisele ja maksale. Selles viljas on rohkesti kaaliumi ja C-vitamiini . Õuna teeb eriti tervislikuks pektiinisisaldus, mis neutraliseerib mürke ja hoiab kolesteroolisisalduse korras.

Agar-agar on peamiselt Valge mere ja Kaug-Ida merede punavetikatest toodetav, peamiselt süsivesikutest koosnev maitsetu tarretav aine. Tarretusvõime on tal tugevam kui želatiinil. Kasutatakse marmelaadide, pastilaa, tarretiste, suflee, siirupite, kookide, jäätise, kummikommide ja džemmi valmistamisel. Lisaks veel puuviljamahlade, veinide ja alkohoolsete jookide puhastamisel ja heledaks muutmisel. Agar-agar omab antibakteriaalset mõju, alandab kolesteroolitaset, soodustab vere suhkrutaseme langust ning puhastab organismi kahjulikest ainetest. Veega kokku puutudes suureneb agar-agari maht tunduvalt ning võrreldes želatiiniga on sellel palju suurem geeli moodustav toime. Kuna tegu on taimset päritolu ainega, sobib see suurepäraselt taimetoitlastele ja diabeetikutele. Kõige sagedamini kasutatakse naturaalse paksendajana kastmete, majoneeside, suppide, juustude ja konservide puhul.

Kasulike ainete sisaldus: Agar-agar sisaldab ca 90% lahustuvat kiudainet, foolhapet, mineraalsoola, polüsahhariide, rauda, kaltsiumi ja joodi.

Minna marmelaadi "Puuvilja" koostis

Koostisosad: vesi, roosuhkur*, glükoosisiirup*, kirsi-* (3,3%), ploomi-* (3,3%) ja õunapüree* (3,3%), happesuse regulaator sidrunhape, želeeriv aine agar-agar*

*- mahepõllumajanduslik koostisosa

Toodetud: Eestis

Soovitused

Minna mahe marmelaadidega on hea võimalus teha suu magusaks teadmisega, et need maiustused ei sisalda kahjulikke säilitus- ega värvaineid ning on valmistatud kvaliteetsest kodumaisest toorainest.

Sisaldus/maitseAssortii

Veel samas kategoorias