Allahinnatud! Minna marmelaad

Minna marmelaad "Köögivilja" 200 g

4744209010120

TOOTEL ON "PARIM ENNE" 19.09.2018

Minna marmelaad "Köögivilja" 200 g

Koostisosad: vesi, suhkur, glükoosisiirup, peedi- (5%), porgandi- (5%) ja spinatipüree (5%), happesuse regulaator sidrunhape, želeeriv aine agar-agar

Toodetud: Eestis

2,60 €

-20%

3,25 €koos maksudega

13,00 € / kg

Minna marmelaad "Köögivilja"

Minna Sahvri tootevalikusse kuuluvad marja-, puu- ja köögiviljapüreedest käsitööna valmistatud marmelaadikommid, mis ei sisalda säilitus- ega värvaineid ning on gluteenivabad.

Marmelaadi koostiseks on vesi, suhkur, glükoosisiirup (nisutärklis), püree, želeeriv aine agar-agar, happesuse regulaator sidrunhape. Kõik koostisosad on kvaliteetsed ja sertifitseeritud. Tooraine valimisel lähtutakse selle kvaliteedist ning puhtusest. Kvaliteetse tooraine suudavad tagada põllumajandusega tegelevad ettevõtted ning väike talunikud.

Peet sisaldab vähe kaloreid, kuid suures koguses kasulikke antitsüaniide, mis tugevdavad sinu immuunsüsteemi. Lisaks sisaldab punapeet foolhapet, B-vitamiini, mis on hädavajalik rakkude ainevahetuseks ning uute punaste vereliblede loomiseks. Kiudained läbivad keha muutumatuna, pannes korralikult tööle soolestiku, mis aitab hästi kõhukinnisuse korral.

Porgad sisaldab rohkesti karotenoide, mis aitavad toetada tervist. Tuntuimast esindajast beeta-karoteenist, toodab organism A-vitamiini. Viimane on vajalik nägemisele ja tugevdab immuunsüsteemi. Regulaarne porgandi söömine mõjub soodsalt vereloomele, aitab alandada kõrget vererõhku, pidurdab veresoonte lupjumist. Pektiin aga takistab kahjulike bakterite arengut sooltes.

Spinat mõjub soolestikule kasulikult, kuna on kiudaineterikas. Spinat on kasulik südameveresoonkonnale, hoiab luid, ennetab verejookse, kuna sisaldab k-vitamiini, fosforit, vaske, tsinki, mangaani ja magneesiumi. Lisaks on temas A-, C-, E-, D- ja B-vitamiine, mida on tarvis piisaval hulgal immuunrakkude tootmiseks.

Agar-agar on peamiselt Valge mere ja Kaug-Ida merede punavetikatest toodetav, peamiselt süsivesikutest koosnev maitsetu tarretav aine. Tarretusvõime on tal tugevam kui želatiinil. Kasutatakse marmelaadide, pastilaa, tarretiste, suflee, siirupite, kookide, jäätise, kummikommide ja džemmi valmistamisel. Lisaks veel puuviljamahlade, veinide ja alkohoolsete jookide puhastamisel ja heledaks muutmisel. Agar-agar omab antibakteriaalset mõju, alandab kolesteroolitaset, soodustab vere suhkrutaseme langust ning puhastab organismi kahjulikest ainetest. Veega kokku puutudes suureneb agar-agari maht tunduvalt ning võrreldes želatiiniga on sellel palju suurem geeli moodustav toime. Kuna tegu on taimset päritolu ainega, sobib see suurepäraselt taimetoitlastele ja diabeetikutele. Kõige sagedamini kasutatakse naturaalse paksendajana kastmete, majoneeside, suppide, juustude ja konservide puhul.

Kasulike ainete sisaldus: Agar-agar sisaldab ca 90% lahustuvat kiudainet, foolhapet, mineraalsoola, polüsahhariide, rauda, kaltsiumi ja joodi.

Minna marmelaadi "Köögivilja" koostis

Koostisosad: vesi, suhkur, glükoosisiirup, peedi- (5%), porgandi- (5%) ja spinatipüree (5%), happesuse regulaator sidrunhape, želeeriv aine agar-agar

Toodetud: Eestis

Soovitused

Minna marmelaadidega on hea võimalus teha suu magusaks teadmisega, et need maiustused ei sisalda kahjulikke säilitus- ega värvaineid ning on valmistatud kvaliteetsest kodumaisest toorainest.

Sisaldus/maitseAssortii
Paki kaal200g

Veel samas kategoorias