Allahinnatud! Minna marmelaad

Minna marmelaad "Astelpaju" 200 g

4744209010038

TOOTEL "PARIM ENNE" 02.10.2018

Minna marmelaad "Astelpaju" 200 g

Koostisosad: vesi, suhkur, glükoosisiirup, astelpajupüree (5%), happesuse regulaator sidrunhape, želeeriv aine agar-agar

Toodetud: Eestis

2,60 €

-20%

3,25 €koos maksudega

13,00 € / kg

Minna marmelaad "Astelpaju"

Minna Sahvri tootevalikusse kuuluvad marja-, puu- ja köögiviljapüreedest käsitööna valmistatud marmelaadikommid, mis ei sisalda säilitus- ega värvaineid ning on gluteenivabad.

Marmelaadi koostiseks on vesi, suhkur, glükoosisiirup (nisutärklis), püree, želeeriv aine agar-agar, happesuse regulaator sidrunhape. Kõik koostisosad on kvaliteetsed ja sertifitseeritud. Tooraine valimisel lähtutakse selle kvaliteedist ning puhtusest. Kvaliteetse tooraine suudavad tagada põllumajandusega tegelevad ettevõtted ning väike talunikud.

Astelpajus on väga palju erinevaid vitamiine ja küllastumata rasvhappeid. Näiteks ühes väikeses astelpaju marjas on sama palju C-vitamiini kui terves apelsinis. Astelpajumarjad kuuluvad esimese viie toiduaine hulka nii karoteenide kui ka askorbiinhappe (C-vitamiini) ja E-vitamiini sisalduse poolest. Kuid lisasks vitamiinidele leidub astelpajus ka 15 mikroelementi, sealhulgas raud, magneesium, mangaan, boor, väävel, alumiinium, räni ja titaan. Tarbides regulaarselt vähestes kogustes astelpajumarju, on võimalik tugevdada oma immuunsüsteemi ning vältida erinevaid haigusi talvisel hooajal.

Agar-agar on peamiselt Valge mere ja Kaug-Ida merede punavetikatest toodetav, peamiselt süsivesikutest koosnev maitsetu tarretav aine. Tarretusvõime on tal tugevam kui želatiinil. Kasutatakse marmelaadide, pastilaa, tarretiste, suflee, siirupite, kookide, jäätise, kummikommide ja džemmi valmistamisel. Lisaks veel puuviljamahlade, veinide ja alkohoolsete jookide puhastamisel ja heledaks muutmisel. Agar-agar omab antibakteriaalset mõju, alandab kolesteroolitaset, soodustab vere suhkrutaseme langust ning puhastab organismi kahjulikest ainetest. Veega kokku puutudes suureneb agar-agari maht tunduvalt ning võrreldes želatiiniga on sellel palju suurem geeli moodustav toime. Kuna tegu on taimset päritolu ainega, sobib see suurepäraselt taimetoitlastele ja diabeetikutele. Kõige sagedamini kasutatakse naturaalse paksendajana kastmete, majoneeside, suppide, juustude ja konservide puhul.

Kasulike ainete sisaldus: Agar-agar sisaldab ca 90% lahustuvat kiudainet, foolhapet, mineraalsoola, polüsahhariide, rauda, kaltsiumi ja joodi.

Minna marmelaadi "Astelpaju" koostis

Koostisosad: vesi, suhkur, glükoosisiirup, astelpajupüree (5%), happesuse regulaator sidrunhape, želeeriv aine agar-agar

Toodetud: Eestis

Soovitused

Minna marmelaadidega on hea võimalus teha suu magusaks teadmisega, et need maiustused ei sisalda kahjulikke säilitus- ega värvaineid ning on valmistatud kvaliteetsest kodumaisest toorainest.

Sisaldus/maitseAstelpaju
Paki kaal200g

Veel samas kategoorias