Tooted puuduvad
Hinnad sisaldavad makse
Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Teie ostukorvis on 0 toodet. Teie ostukorvis on üks toode.
Padinies Double Chocolate aromatiseeritud kohvipadjad 18*7g
Šokolaadimaitselised kohvipadjad Philips Senseo ja analoogsetele kohvimasinatele.
Koostisosad: Kohvipadjad, keskmine röst, šokolaadi lõhna- ja maitseaine
Saaja: :
* Nõutud väljad
või Loobu
4037014952625
Šokolaadimaitselised kohvipadjad Philips Senseo ja analoogsetele kohvimasinatele.
Koostisosad: Kohvipadjad, keskmine röst, šokolaadi lõhna- ja maitseaine
Toodet pole enam laos
Hoiatus: Viimane toode laos
Saadaval alates:
Kohvitaim on pärit Aafrikast. Kohvi tootmises on kaks tähtsat liiki: 1. Coffea Arabica ja 2. Coffea Robusta
Araabika pärineb Etioopiast, Robusta avastati Kongost. Araabika moodustab umbes 65% ja robusta 35% maailma kohvitoodangust. Araabika kohvi maitse on mahedam ning sellel on rohkem maitsenüansse kui robustal. Robusta oma tugeva maitse tõttu sobib segudesse, mis on tumeda röstiga. Araabika kohvitaim on vastuvõtlikum ilmastiku muutustele (vähe vihma, külm) ja hävib kergemini. Robusta seevastu on ilmastikukindlam taim.
Kohvimari on kirisisuurune ja värvub küpsedes tavaliselt tumapunaseks või kollaseks. Mari valmib 9 kuud peale taime õitsemist. Igas kohvimarjas on kaks seemet ehk kohviuba.
Kohvisaak korjatakse kas käsitsi või masinaga (sõltub kasvukohast). Pärast korjet on oluline, et kohvimarjad läheks kiiresti töötlemisse, et tagada nende kvaliteedi säilimine. Kohvioad eraldatakse marjast, need puhastatakse, kuivatatakse ja sorteeritakse. Toorkohv on õli järel teine enim kaubeldud tooraine maailmas. Kohvi meeldivad aroomid, suurepärane maitse ja kaunis värv saadakse toorkohvi röstimise käigus. Valgud ja süsivesikud lagunevad röstimisel aminohapeteks ja suhkruteks, oa roheline värv muutub järk-järgult pruunimaks. Röstimise käigus lagunevad toorkohvis olevad happed, mida tumedam röst, seda vähem on alles jäänud happeid. Röstimise aeg sõltub kohvisordist ja on vahemikus 5-15 minutit. Röstimine toimub röstimistrumlis, kuumas 400-kraadises õhuvoolus.
Senseo on kohvi valmistamissüsteem, mida tutvustati esmakordselt 2001 veebruaris Hollandis. Kohvi valmistamiseks kasutatakse kohvipatju, tänu millele valmib kohvi kiirelt, lihtsalt ning muretult. Täidate masina veega, panete masinasse kohvipadja ja vajutate nuppu, mis masina tööle paneb. Minuti või paariga valmib maitsev kohv filtreerimise teel, kasutades kerget rõhku. Hiljem jääb ära filtri puhastamine, lihtsalt eemaldage kohvipadi masinast ja visake minema. Lisaks mugavusele on Teile võimalus proovida erinevaid kohvi maitseid. Kohvipatjade põhitüübid on: mild, regular, mocca, dark rost, extra dark rost. Lisaks on valikus erineva maitsestusega kohvipadjad. Senseo masinas saab kasutada ka teepatju.
Koostisosad: kohvipadjad (18tk*7g), keskmine röst, šokolaadi lõhna- ja maitseaine
Toodetud: Saksamaa
Kohvipadjad Philips Senseo ja analoogsetele kohvimasinatele. Aromatiseeritud kohvipatjadega saab valmistada kohvi kiirelt ja mugavalt ja rikastada oma kohvielamust. Originaalpakendit säilitada kuivas ja jahedas, avatud pakend sulgeda õhukindlalt.
Sisaldus/maitse | šokolaad |
Kogus pakendis | 18 |
Kohvi tüüp | Kohvipadjad |
Röst | Keskmine röst |
Masina tüüp | Philips Senseo (ja analoogid) |