Tooted puuduvad
Hinnad sisaldavad makse
Toode on edukalt lisatud ostukorvi
Teie ostukorvis on 0 toodet. Teie ostukorvis on üks toode.
Fortisimo Espresso Regular kohvioad 1kg
Kohvioad, keskmine röst
Koostisosad: Arabica kohvioad 65%, Robusta kohvioad 35%
Saaja: :
* Nõutud väljad
või Loobu
5410658008139
Kohvioad, keskmine röst
Koostisosad: Arabica kohvioad 65%, Robusta kohvioad 35%
Toodet pole enam laos
Hoiatus: Viimane toode laos
Saadaval alates:
Alates 1880. aastast on Beyers Koffie muutnud parimad kohvioad peeneteks segudeks. Nad pühendavad oma tööle palju kirge ja viimistlevad tooted viimse detailini - see on kombinatsioon, mis tagab Beyersi kohviubadele kõrgeima kvaliteedi. Innovatsioon ja jätkusuutlikkus ei ole mitte ainult tühjad laused Beyers Koffie jaoks. Alates 2008. aastast arvutab ja vähendab Beyers Koffie süsinikdioksiidi heitkoguseid. Tänapäeval on neil rohkem kui kunagi varem pakkuda turule innovatiivseid tooteid sotsiaalselt vastutustundlikul viisil. Nad teevad seda nii inimeste kui looduse austamisega kogu protsessi vältel - alates kohvioast kuni tassini - ja iga kohvihuvilise rahulolu on nende lõppeesmärk. Lühidalt öeldes, Beyers'ile on kohvi väärtuslik - igas mõttes.
Kohvitaim on pärit Aafrikast. Kohvi tootmises on kaks tähtsat liiki: 1. Coffea Arabica ja 2. Coffea Robusta. Araabika pärineb Etioopiast, Robusta avastati Kongost. Araabika moodustab umbes 65% ja robusta 35% maailma kohvitoodangust. Araabika kohvi maitse on mahedam ning sellel on rohkem maitsenüansse kui robustal. Robusta oma tugeva maitse tõttu sobib segudesse, mis on tumeda röstiga. Araabika kohvitaim on vastuvõtlikum ilmastiku muutustele (vähe vihma, külm) ja hävib kergemini. Robusta seevastu on ilmastikukindlam taim.
Kohvimari on kirisisuurune ja värvub küpsedes tavaliselt tumapunaseks või kollaseks. Mari valmib 9 kuud peale taime õitsemist. Igas kohvimarjas on kaks seemet ehk kohviuba. Kohvisaak korjatakse kas käsitsi või masinaga (sõltub kasvukohast). Pärast korjet on oluline, et kohvimarjad läheks kiiresti töötlemisse, et tagada nende kvaliteedi säilimine. Kohvioad eraldatakse marjast, need puhastatakse, kuivatatakse ja sorteeritakse. Toorkohv on õli järel teine enim kaubeldud tooraine maailmas. Kohvi meeldivad aroomid, suurepärane maitse ja kaunis värv saadakse toorkohvi röstimise käigus. Valgud ja süsivesikud lagunevad röstimisel aminohapeteks ja suhkruteks, oa roheline värv muutub järk-järgult pruunimaks. Röstimise käigus lagunevad toorkohvis olevad happed, mida tumedam röst, seda vähem on alles jäänud happeid. Röstimise aeg sõltub kohvisordist ja on vahemikus 5-15 minutit. Röstimine toimub röstimistrumlis, kuumas 400-kraadises õhuvoolus.
Koostisosad: Arabica kohvioad 65%, Robusta kohvioad 35%
Toodetud Belgias
Pakend: 1kg
Fortisimo Espresso regular kohvioad sobivad suurepäraselt latte ja cappucino valmistamiseks.
Kohvi tüüp | Kohviuba |
Röst | Keskmine röst |
Kohvi koostis | Arabica ja Robusta segu |